16 Haziran 2014 Pazartesi

zaman : Yorum bırak

MSI'dan Oyuncular İçin Oyuncaklar!


Tayvan merkezli donanım üreticisi MSI, fuarda oyunculara yönelik yeni ürünlerini tanıttı. Bunların arasında hafif ve şık bir oyun bilgisayarı ve barebone sistem öne çıkıyordu.

Computex Taipei'de MSI standında gözümüze çarpan ürünler arasında oyuncuların ilgisini çekebilecek ürünler başı çekiyor. Bu aralar gittikçe popülerleşen ve bu konuda Nvidia'nın GeForce 800 serisinin de etkisi olduğunu düşündüğümüz mobil oyun sistemleri konusunda yeni ürünlerini piyasays süren MSI'da dikkatimizi çeken ürünleri listeledik

Nightblade Z97 Barebone
Minyatür oyun sistemleri kurmak isteyen kullanıcılara kendisine özel Intel Z97 yongalı ana kartıyla gelen Nightblade sistem hem iyi soğutma hem de taşınabilir bir sistem sunuyor.


GS60 Ghost
İnce ve 2 kg ağırlık sınırının altındaki yenilenmiş Ghost, 3k ekran çözünürlüğüne sahip ve üzerinde güçlü bir ekran kartı mevcut.


Radeon R9 270X mini-ITX
Yukarıdaki Nightblade gibi mini sistemler için uygun boyutlara indirilmiş olan 270X uygulaması da dikkat çekici. Taşınabilir kasaları kullanmak isteyenler için bu tür çözümlerin sayılarının artacağını öngörmek zor değil.


0 yorum :

Yorum Gönder