3 Mayıs 2014 Cumartesi

zaman : Yorum bırak

Magic Traffic Bot ile Sitenizin Çoğul Hitini Arttırın




Magic Traffic Bot programı bir blackhat seo programıdır. Bu program diğer blackhat seo programlarının yanında biraz daha masum kalıyor. Magic Traffic Bot programıyla sitenizin çoğul hitini arttırabilirsiniz. Sitenizin çoğul hitinin arttırarak Alexa ‘da sıralamanızı düşürebilirsiniz. Örneğin Alexa 3k ‘da iken 2k ‘ya düşebilirsiniz.

Magic Traffic Bot programıyla sitenize istediğiniz referansla hit gönderebilirsiniz. Örneğin Google referansıyla hit gönderebiliyorsunuz. Magic Traffic Bot programını buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Şimdi programın kullanımına geçelim. Programı çalıştırdığınız vakit aşşağıdaki gibi bir ekran görüntüsü ile karşılacaksınız :



Programı açtığınızda boşlukları şu şekilde doldurunuz :
  • Target URL bölümüne hit göndermek istediğiniz sitenizin adresini yazın,
  • Refferal URL bölümüne sitenize hangi sitenin referansıyla hit göndermek istiyorsanız o sitenin adresini yazın,
  • Insert User Agents bölümünden herhangi bir web tarayıcıyı seçin,
  • Crawl Depth seçeneği ile sitenizin alt sayfalarına da hit gönderebilirsiniz, ne kadar fazla alt sayfaya hit göndermek istiyorsanız Crawl Depth derecesinide o derece arttırın,
  • Repeat bölümünden kaç tane hit göndermek istediğinizi seçin, 5-10 tane hit yerine binlerce hit göndermek isterseniz Numbers of Pings ‘den göndermek istediğiniz hit sayısını seçiniz.
Ben seçenekleri kendime göre doldurdum, ve programın çalışırkenki ekran görüntüsü aşşağıdaki gibidir:

0 yorum :

Yorum Gönder